EUROPE RENT A CAR – Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Στη Europe rent a car πάντοτε προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενοικίασης και μοναδικές προσφορές που θα αφήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη μας ευχαριστημένο. Διατηρώντας την σχέση ποιότητας και τιμής σε ένα υψηλό επίπεδο, καταφέρνουμε να προσφέρουμε άριστα συντηρημένα, καθαρά και αξιόπιστα οχήματα σε ανταγωνιστικές τιμές. Στη Europe rent a car μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας εύκολα, χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς προκαταβολή για μεγαλύτερη ευελιξία.

Toyota Auris

Group O1 / Μεσαίο
από 19,00 € / ημέρα
Toyota Auris
Κυβισμός: 1400cc
1400cc
Επιβάτες: 5
5
Πόρτες: 5
5
Μεγάλες αποσκευές: 3
3
Κιβώτιο ταχυτήτων: Χειροκίνητο
M
Κλιματισμός
AC
ABS
ABS
Αερόσακοι
Ναι
Older……so Cheaper

Χαρακτηριστικά μοντέλου

 • Κυβισμός: 1400cc
 • Επιβάτες: 5
 • Πόρτες: 5
 • Μεγάλες αποσκευές: 3
 • Κιβώτιο ταχυτήτων: Χειροκίνητο
 • Κλιματισμός
 • ABS
 • Αερόσακοι
 • Καύσιμο: Βενζίνη
 • Radio/multimedia player

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν

 • Full Insurance – 0€ EXCESS / ΝΟ FRANCHISE
  It reduces your financial responsibility for damages to the above parts of the vehicle in case of accident to zero € – 0€!
 • WUG Insurance
  Wheels, Underside and Glass Insurance – NO EXCESS / NO DEDUCTIBLE
 • TP, FP, PA Insurance
  Theft protection, Fire protection, Personal Accident Insurance
 • Public Liability Insurance
  For personal injury up to 1Mi.€ – for smashed properties up to 1Mi.€
 • TPI insurance
  We offer you for free Third-Party Insurance.
 • All taxes & VAT
  Our prices include all legal taxes and VAT.
 • Unlimited mileage
  Unlimited mileage with no additional charge.
 • Free extra driver
  The first extra driver is free.
 • 24/7 customer service
  We are at your disposal for any information you may need during the rental.
 • 24/7 Road assistance
  We offer free 24-hour roadside assistance all over Crete.
 • Vehicle Replacement in case of break down
 • Fair fuel policy
  Return the car with the same level of fuel as when you picked it up.
 • Free cancellation
  Cancel for free up to 24 hrs before pick- up time.

Όροι και προϋποθέσεις

 

Ο πελάτης οφείλει να γνωστοποιήσει στην Europe rent a car τον αριθμό πτήσης*, το όνομα του πλοίου, το όνομα του ξενοδοχείου ή τη διεύθυνση της Airbnb οικίας – ανάλογα με το από που θέλει να παραλάβει το αυτοκίνητο.

*Γνωστοποιώντας μας τον αριθμό της πτήσης σας, μας δίνετε τη δυνατότητα να εντοπίσουμε τυχόν αλλαγές στην ώρα άφιξής σας, κάνοντας την εξυπηρέτηση μας προς εσάς ευκολότερη και την παράδοση του αυτοκινήτου στη σωστή ώρα.

Σε ποιες Περιπτώσεις η Ασφάλεια ΔΕΝ καλύπτει ζημιές

                    I.            Όταν ο οδηγός είναι σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ουσιών.

                  II.            Μετά από ένα ατύχημα δεν σταμάτησε και δεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, όπως να ειδοποιήσει την εταιρία μας, την Τροχαία (100), να πάρει ονόματα και διευθύνσεις των εμπλεκομένων στο ατύχημα, καθώς και να μην μετακινήσει το αυτοκίνητο από το σημείο που έγινε το ατύχημα πριν καταφθάσουν στο τόπο του ατυχήματος η τροχαία και αντιπρόσωπος της ασφαλιστικής εταιρείας.

                III.            Χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο για αθέμιτους και παράνομους σκοπούς, π.χ. λαθρεμπόριο, κλοπή, παράνομη μεταφορά αντικειμένων και εμπορευμάτων, οποιουδήποτε είδους αγώνες ή ανταγωνισμούς..

                IV.            Οδηγούσε το αυτοκίνητο κάποιος που το όνομα του δεν ήταν γραμμένο στο μισθωτήριο συμβόλαιο.

                  V.            Το αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε πέραν την συμφωνημένης περιόδου ενοικίασης ( ή πέραν της προσυμφωνημένης επέκτασης αυτής).

                VI.            Το όχημα έχει υποστεί ζημιά εσκεμμένα από τον ενοικιαστή. .

              VII.            Οδηγούσε το αυτοκίνητο σε μη εξουσιοδοτημένους δρόμους όπως σε παραλίες, ακατάλληλους δρόμους, κ.α.

            VIII.            Οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να τηρεί τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας Κ.Ο.Κ, π.χ. παραβίαση των φωτεινών σηματοδοτών, του σήματος STOP, ορίου ταχύτητας, εισόδου στο αντίθετο ρεύμα, κ.α.

 

Αλλαγή ή Ακύρωση Κράτησης

Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της κράτησης, δεν υπάρχει ποινή ακύρωσης ή αλλαγής. Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας οποιαδήποτε στιγμή, απλά ενημερώστε μας τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη της ενοικίασης!

 

Πολιτική Καυσίμου

Με την ποσότητα καυσίμων που θα παραλάβετε το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα θα πρέπει να το επιστρέψετε. Εάν το όχημα επιστραφεί με επιπλέον καύσιμο, η αξία του καυσίμου δεν επιστρέφεται.

 

Ηλικία Οδηγού

Όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος ηλικίας και να είναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης για τουλάχιστον 5 χρόνια για την ενοικίαση αυτοκινήτων στις κατηγορίες D, J, M, M1, P7, P9. Για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος ηλικίας και να είναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης τουλάχιστον για 24 μήνες.

 

Επιστροφή του Αυτοκινήτου πριν το τέλος της περιόδου ενοικίασης

Δεν δίνεται πίσω οποιοδήποτε μέρος του ποσού πληρωμής αν επιστραφεί το όχημα νωρίτερα από το τέλος της περιόδου ενοικίασης.

 

Τύπος & Κατηγορία Αυτοκινήτου

Στη Europe rent a car, προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε το μοντέλο που επιλέγετε. Σε κάποιες περιπτώσεις, ενδέχεται να δοθεί παρόμοιο μοντέλο, ίδια ή μεγαλύτερης κατηγορίας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

 

Σε περίπτωση ατυχήματος:
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά για το συμβάν, όσο το δυνατόν συντομότερα για να σας βοηθήσουμε άμεσα. Πρέπει να ενημερωθεί και το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα για να βρεθεί στο σημείο και να καταγράψει τα στοιχεία των εμπλεκομένων. Εάν το αυτοκίνητο δεν μπορεί να μετακινηθεί, θα σας φέρουμε ένα παρόμοιο το συντομότερο δυνατόν.

 

Πρόστιμα και Παραβάσεις

Διοικητικές Κυρώσεις οι οποίες απορρέουν από τροχαίες παραβάσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου μίσθωσης του αυτοκινήτου επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον ενοικιαστή και πρέπει να ενημερωθεί η εταιρία. Αν το πρόστιμο ανακαλυφθεί εκ των υστέρων και μετά το τέλος της μίσθωσης, η παράβαση θα χρεωθεί στον ενοικιαστή.

 

Προσωπικά αντικείμενα

Δεν καλύπτονται τα προσωπικά σας αντικείμενα σε περίπτωση κλοπής του οχήματος.

 

Απώλεια Κλειδιών

Σε περίπτωση απώλειας των κλειδιών του αυτοκινήτου, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα για να σας δώσουμε εφεδρικό. Το κόστος της αντικατάστασης του κλειδιού βαρύνει αποκλειστικά τον ενοικιαστή και δεν καλύπτεται από οποιαδήποτε ασφάλεια.

 

Γεωγραφικοί περιορισμοί

Η γραπτή εξουσιοδότηση της Europe rent a car απαιτείται για κάθε ενοικιαστή που επιθυμεί να μεταφέρει αυτοκίνητό της εταιρείας έκτος των ορίων του νησιού της Κρήτης.

 

Ιδιωτικότητα

Συλλέγουμε τα στοιχεία σας, όπως πλήρες όνομα, e-mail, αριθμό τηλεφώνου, στοιχεία άφιξης, διεύθυνση IP κατά τη στιγμή της υποβολής της φόρμας και όλες τις πρόσθετες / προαιρετικές πληροφορίες ενοικίασης που έχετε επιλέξει να εισάγετε, ενώ χρησιμοποιείτε το σύστημα online κρατήσεων. Δεν θα αποθηκευτούν δεδομένα στο Διαδίκτυο μετά το τέλος της ενοικίασης και κανένα τρίτο μέρος δεν θα έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός εάν το επιτρέπει ο νόμος.
 

 

 

 

 

 

 
Παρακαλώ περιμένετε…
Επιστροφή
WhatsApp
Europe Rent a Car
Viber
Email
Scroll to Top