ΚΡΑΤΗΣΗ

Στην κεντρική σελίδα της EUROPE RENT A CAR συμπληρώστε τη φόρμα με τις ημερομηνίες, ώρες και τοποθεσία παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου, καθώς και την ηλικία του οδηγού και πατήστε το κουμπί της αναζήτησης. Δείτε τις τιμές για τα διαθέσιμα αυτοκίνητα και επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει

Σε αυτήν την περίπτωση, η Europe rent a car έχει δημιουργήσει μια καινοτόμο υπηρεσία! Απλά επιλέγετε το κουμπί Ζητήστε προσφορά! που θα βρείτε στην αρχική μας σελίδα και θα ανοίξει μια φόρμα την οποία πρέπει να συμπληρώσετε για να ξεκινήσει η επικοινωνία μαζί μας.Να είστε βέβαιοι ότι οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα βρουν μια επιλογή ενοικίασης που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας, διατηρώντας παράλληλα τη σχέση ποιότητας- τιμής στο υψηλότερο επίπεδο!

Οι μέρες ενοικίασης υπολογίζονται με βάση το 24ωρο. Η επιστροφή του αυτοκινήτου δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 3 ώρες από την αντίστοιχη ώρα παραλαβής του. Εάν για παράδειγμα η παραλαβή γίνει 10/6 στις 10:00 και η επιστροφή γίνει στις 12/6 μέχρι τις 13:00 η ενοικίαση είναι για 2 ημέρες. Εάν η επιστροφή γίνει στις 12/6 στις 15:00 η ενοικίαση είναι για 3 ημέρες.
Όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος ηλικίας και να είναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης για τουλάχιστον 5 χρόνια για την ενοικίαση αυτοκινήτων στις κατηγορίες D, J, M, M1, P7, P9. Για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος ηλικίας και να είναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης τουλάχιστον για 24 μήνες.
Ο πρώτος επιπλέον οδηγός, εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις (δίπλωμα οδήγησης, ηλικία) είναι δωρεάν. Για περισσότερους επιπλέον οδηγούς, το κόστος είναι €1 / ημέρα.
Σύμφωνα με την ελληνική και τη διεθνή νομοθεσία για την ασφαλή μετακίνηση ανηλίκων, παιδιά μέχρι 12 ετών χρειάζονται το ανάλογο παιδικό κάθισμα. Βρεφικά, παιδικά και ανυψωτικά παιδικά καθίσματα είναι διαθέσιμα με επιπλέον χρέωση, πλην του πρώτου παιδικού και ανυψωτικού παιδικού καθίσματος, που είναι δωρεάν!

Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης ή Ασφάλεια Προς Τρίτους ( T.P.I. )
Είστε ασφαλισμένοι σε περίπτωση τραυματισμού ή καταστροφής περιουσίας κάποιου τρίτου πέρα από τον ενοικιαστή και τους συνεπιβάτες.
Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος ( P.A.I )
Η Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος καλύπτει το κόστος νοσηλείας και γενικά κάθε ιατρικό κόστος τόσο για τον οδηγό όσο και τους επιβάτες του οχήματος.
Ασφάλεια Κλοπής ( T.P. )
Απαλλάσσεστε πλήρως από οικονομική ευθύνη σε περίπτωση κλοπής του οχήματος. Δεν καλύπτονται τα προσωπικά σας αντικείμενα.
Ασφάλεια Πυρός
Η Ασφάλεια Πυρός σας καλύπτει για τις ζημιές που θα προκληθούν στο ενοικιαζόμενο όχημα από πυρκαγιά, πτώση κεραυνού ή έκρηξη.

Καμία ασφάλεια δεν καλύπτει ζημιές στα ελαστικά, τα τζάμια και τους καθρέπτες, καθώς και στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου.

Όχι, δεν απαιτείται προκαταβολή. Η πληρωμή γίνεται την ημέρα της παραλαβής του οχήματος.
Όχι, δεν υπάρχει επιβάρυνση σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης. Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Οι σταθμοί της εταιρείας μας λειτουργούν από 8:00 μέχρι 22:00. Για υπηρεσίες εκτός ωραρίου λειτουργίας (μεταξύ 22:30 και 8:00) υπάρχει επιπλέον χρέωση 15 ευρώ, μόνο για την παραλαβή του αυτοκινήτου και όχι για την επιστροφή του οχήματος εκτός ωραρίου.
Όχι. Εάν μας ενημερώσετε εγκαίρως για την αλλαγή η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης. Για αυτό είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε τον αριθμό της πτήσης σας, για να μπορούμε να ενημερωθούμε άμεσα για τυχόν αλλαγές και να προσαρμόσουμε την παράδοση του οχήματος ανάλογα.
Όχι, καθώς απαγορεύεται από το νόμο. Ωστόσο, εάν κάποιο άλλο μέλος της παρέας σας έχει δίπλωμα και θέλει να οδηγήσει μπορεί να γίνει η ενοικίαση.
Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα χιλιόμετρα.
Στη EUROPE RENT A CAR προσφέρουμε τη δυνατότητα παράδοσης του αυτοκινήτου στο ξενοδοχείο σας ή σε Airbnb οικία και μπορείτε να το επιστρέψετε επίσης εκεί. Η προσφερόμενη αυτή υπηρεσία δεν έχει επιπλέον χρέωση.

Όλα τα οχήματα θα πρέπει να επιστρέφονται με την ίδια ποσότητα καυσίμου. Εάν το αυτοκίνητο επιστραφεί με περισσότερο καύσιμο, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Η γραπτή εξουσιοδότηση της εταιρείας μας απαιτείται για κάθε ενοικιαστή που επιθυμεί να μεταφέρει αυτοκίνητό μας έκτος των ορίων του νησιού της Κρήτης.
Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά, προπληρωμένη ή πιστωτική κάρτα (Visa, MasterCard και Maesto).
Στη Europe rent a car, προσπαθούμε πάντα να σας προσφέρουμε το μοντέλο που επιλέγετε. Σε κάποιες περιπτώσεις, ενδέχεται να δοθεί παρόμοιο μοντέλο, ίδια ή μεγαλύτερης κατηγορίας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Σε περίπτωση που θέλετε να παρατείνετε την κράτησή σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τουλάχιστον 24 ώρες πριν τη λήξη της ενοικίασης. Τηλέφωνα επικοινωνίας της εταιρείας θα σας δοθούν την ημέρα της ενοικίασης.

ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ-ΖΗΜΙΕΣ-ΑΠΩΛΕΙΕΣ

Σε περίπτωση ατυχήματος ή ζημιάς θα πρέπει να ενημερώσετε αμέσως τη EUROPE rent a car. Εξηγήστε την περίπτωση στον εκπρόσωπό μας με όσες περισσότερες λεπτομέρειες γίνεται. Θα σταλεί βοήθεια το συντομότερο δυνατό. Θα πρέπει να παραμείνετε κοντά στο όχημά σας μέχρι να έρθει βοήθεια. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο δεν μπορεί να επιδιορθωθεί επιτόπου, το όχημα θα αντικατασταθεί.
Εάν χάσετε το κλειδί του αυτοκινήτου θα πρέπει να ενημερώσετε την Europe rent a car ώστε να σας παρασχεθεί νέο κλειδί. Η απώλεια του κλειδιού δεν καλύπτεται από την ασφάλεια, και επομένως επιβαρύνεστε τα έξοδα αντικατάστασης.
Οι συνεργάτες μας θα σας παρέχουν πληροφορίες για τον τύπο καυσίμου του αυτοκινήτου την ημέρα της παραλαβής για την αποφυγή λάθους. Στην περίπτωση που θα γεμίσετε το ρεζερβουάρ με λάθος καύσιμο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για περεταίρω οδηγίες.
Επιστροφή
WhatsApp
Europe Rent a Car
Viber
Email
Scroll to Top