Η καλύτερη προσφορά ενοικίασης
αυτοκίνητου είναι εδώ!

Κάντε κράτηση!

 
Παρακαλώ περιμένετε…

Impression of the port of Heraklion!                    created by Yang Fang

Κάντε κράτηση online και πληρώστε στην παραλαβή:
   ΧΩΡΙΣ Πιστωτική Κάρτα
   ΧΩΡΙΣ Προπληρωμένη Κράτηση
   ΧΩΡΙΣ Κρυφές χρεώσεις
   ΧΩΡΙΣ Χρέωση ακύρωσης
   ΧΩΡΙΣ Μεσάζωντες

Οι τιμές περιλαμβάνουν:
     Όλες τις ασφάλειες
   Δεύτερο οδηγό
   Ελεύθερα χιλιόμετρα
   24ωρη οδική βοήθεια
   Αντικατάσταση αυτοκίνητου σε περίπτωση βλάβης
  Όλοι οι φόροι

4 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Προσωποποιημένα
πακέτα ενοικίασης

στην europe rent a car, μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί ένα πακέτο ενοικίασης αυτοκινήτου,βασισμένο στις ανάγκες σας και στο εύρος τιμής που εσεις προτιμάτε.

εύκολη & γρήγορη
κράτηση & παραλαβή

γρήγορη διαδικασία κράτησης,ακόμη και τελευταίας στιγμής, με παραλαβή και παράδοση στο μέρος που επιθυμείτε σε όλη την Κρήτη.

24ωρη
εξυπηρέτηση

είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία, καθ'όλη τη διάρκεια παραμονής σας στην Κρήτη. Στοχεύουμε πάντα στην καλή εξυπηρέτηση και τους ευχαριστημένους πελάτες!

Διαφάνεια
τιμής

Όλες οι παροχές, καθώς και πλήρη ασφαλεία, συμπεριλαμβάνονται στο αρχικο,συμφωνηθεν πακέτο ενοικίασης. Δεν πληρώνετε καμία επιπλέον υπηρεσία κατά την παραλαβή και παράδοση αυτοκινήτου!

Ποιοι Είμαστε

Η Europe rent a car είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το  1990.
Eξελίσσεται συνεχώς και μεγαλώνει, έχοντας πλέον δυο υποκαταστήματα και την δυνατότητα να εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Κρήτη. Η Europe rent a car διαθέτει  το δικό της  συνεργείο και ελέγχει  κάθε αυτοκίνητο πριν την ενοικίασή του, διασφαλίζοντας  ασφάλεια και συνέπεια στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Στόχος αλλά και κίνητρο η  ικανοποίηση του πελάτη με άξονες τη διαφάνεια των όρων ενοικίασης, την ειλικρίνεια και την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στην ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κρήτη!


Δουλεύουμε συνεχώς σε αυτό προσφέροντας πρώτα από όλα ασφαλή και αξιόπιστα οχήματα  στις φθηνότερες  τιμές  στο νησί. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε προσωποποιημένες υπηρεσίας και γνωρίζοντας τη μοναδικότητα του κάθε πελάτη να του προσφέρουμε ότι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του! Κάντε την επίσκεψή σας στην Κρήτη μια αξέχαστη εμπειρία με ένα αυτοκίνητο της Europe rent a car !

Σας περιμένουμε!

Κάντε κράτηση διαμερίσματος ή μονοκατοικίας

Επιστροφή
WhatsApp
Europe Rent a Car
Viber
Email
Scroll to Top