Όροι Ενοικίασης

Βασική Ασφάλεια (περιλαμβάνεται στην τιμή) Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης ή Ασφάλεια Προς Τρίτους ( T.P.I. )

Είστε ασφαλισμένοι σε περίπτωση τραυματισμού ή καταστροφής περιουσίας κάποιου τρίτου πέρα από τον ενοικιαστή και τους συνεπιβάτες.

Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος ( P.A.I )

Η Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος καλύπτει το κόστος νοσηλείας και γενικά κάθε ιατρικό κόστος τόσο για τον οδηγό όσο και τους επιβάτες του οχήματος.

Ασφάλεια Κλοπής ( T.P. )

Απαλλάσσεστε πλήρως από οικονομική ευθύνη σε περίπτωση κλοπής του οχήματος. Δεν καλύπτονται τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Ασφάλεια Πυρός

Η Ασφάλεια Πυρός σας καλύπτει για τις ζημιές που θα προκληθούν στο ενοικιαζόμενο όχημα από πυρκαγιά, πτώση κεραυνού ή έκρηξη.

Σε ποιες Περιπτώσεις η Ασφάλεια ΔΕΝ καλύπτει ζημιές

·         Όταν ο οδηγός είναι σε κατάσταση μέθης.

·         Μετά από ένα ατύχημα δεν σταμάτησε και δεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, όπως να ειδοποιήσει την εταιρία μας, την Τροχαία (100), να πάρει ονόματα και διευθύνσεις των εμπλεκομένων στο ατύχημα, καθώς και να μην μετακινήσει το αυτοκίνητο από το σημείο που έγινε το ατύχημα πριν καταφθάσουν στο τόπο του ατυχήματος η τροχαία και αντιπρόσωπος της ασφαλιστικής εταιρείας.

·         Χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο για αθέμιτους και παράνομους σκοπούς, π.χ. λαθρεμπόριο, κλοπή, παράνομη μεταφορά αντικειμένων και εμπορευμάτων.

·         Οδηγούσε το αυτοκίνητο κάποιος που το όνομα του δεν ήταν γραμμένο στο μισθωτήριο συμβόλαιο.

·         Χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο για οποιουδήποτε είδους αγώνες ή ανταγωνισμούς.

·         Οδηγούσε το αυτοκίνητο σε μη εξουσιοδοτημένους δρόμους όπως σε παραλίες, ακατάλληλους δρόμους, κ.α.

·         Οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να τηρεί τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας Κ.Ο.Κ, π.χ. παραβίαση των φωτεινών σηματοδοτών, του σήματος STOP, ορίου ταχύτητας, εισόδου στο αντίθετο ρεύμα, κ.α.

Γενικοί Όροι Ενοικίασης Αυτοκινήτου

Ηλικία Οδηγού

Όλοι οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος ηλικίας και να είναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης για τουλάχιστον 5 χρόνια για την ενοικίαση αυτοκινήτων στις κατηγορίες D, J, M, M1, P7, P9. Για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 23ο έτος ηλικίας και να είναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης τουλάχιστον για 24 μήνες.

Δίπλωμα Οδήγησης

Απαιτείται έγκυρο Εθνικό Δίπλωμα Οδήγησης μαζί με τη ταυτότητα σας και τον ΑΦΜ. Για πολίτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης χρειάζεται Διεθνή Δίπλωμα Οδήγησης.

Υπολογισμός Κόστους Ενοικίασης

Το κόστος ενοικίασης υπολογίζεται σε 24ωρη βάση με περιθώριο 2 ωρών που υπολογίζονται από την ώρα επιστροφής του οχήματος. Μετά τις 2 ώρες χρεώνεται επιπλέον μέρα.

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή της ενοικίασης γίνεται με την παραλαβή του αυτοκινήτου με μετρητά ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα (δε χρειάζεται προκαταβολή) . Σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να δώσετε προκαταβολή για την επιβεβαίωση της κράτησή σας (θα ενημερωθείτε εγκαίρως από το τμήμα κρατήσεων της εταιρίας μας).

Αλλαγή ή Ακύρωση Κράτησης

Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της κράτησης, δεν υπάρχει ποινή ακύρωσης ή αλλαγής. Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτηση σας οποιαδήποτε στιγμή, απλά ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό!

Τύπος & Κατηγορία Αυτοκινήτου

Ο τύπος του αυτοκινήτου αναφέρεται ενδεικτικά και επιβεβαιώνεται μόνο η κατηγορία αυτοκινήτου. Σε ειδικές περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας θα σας προσφέρουμε αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Επιστροφή του Αυτοκινήτου πριν το τέλος της περιόδου ενοικίασης

Δεν δίνεται πίσω οποιοδήποτε μέρος του ποσού πληρωμής αν επιστραφεί το όχημα νωρίτερα από το τέλος της περιόδου ενοικίασης.

Πολιτική Καυσίμου

Με την ποσότητα καυσίμων που θα παραλάβετε το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα θα πρέπει να το επιστρέψετε. Εάν το όχημα επιστραφεί με επιπλέον καύσιμο, η αξία του καυσίμου δεν επιστρέφεται.

Συντήρηση και Έλεγχος Οχημάτων

Όλα τα οχήματα της Europe rent a car ελέγχονται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας στο ιδιόκτητο συνεργείο που διαθέτουμε πριν από κάθε ενοικίαση, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αξιοπιστία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Γεωγραφικοί Περιορισμοί

Η γραπτή εξουσιοδότηση της εταιρείας μας απαιτείται για  κάθε ενοικιαστή που επιθυμεί να μεταφέρει αυτοκίνητό μας έκτος των ορίων του νησιού της Κρήτης

Απεριόριστα Χιλιόμετρα

Δεν υπάρχει περιορισμός στα χιλιόμετρα της κάθε μέρας ενοικίασης.

‘Όροι Οδήγησης

·         Ο οδηγός πρέπει να συμμορφώνεται με τον Ελληνικό Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

·         Να οδηγεί συνετά και με προσοχή και ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών ή κακής ψυχολογικής κατάστασης που θα επηρεάσει την οδήγησή του.

·         Οφείλει να ΜΗΝ χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο σε οδήγηση εκτός δρόμου και σε παραλίες. Ζημιές που θα προκληθούν στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου από  βαριά αμέλεια ή κακόβουλη χρήση δεν καλύπτονται από οποιαδήποτε ασφάλεια και βαρύνουν τον οδηγό.  Η οδήγηση εκτός δρόμου επιτρέπεται μόνα στα 4χ4 τζιπ.

·         Σε περίπτωση που ανάψει κάποια προειδοποιητική σήμανση στο καντράν του αυτοκινήτου να επικοινωνήσει άμεσα μαζί μας για να δώσουμε τις σωστές οδηγίες.

·         Σε καμία περίπτωση να μην επιτρέψει να οδηγήσει κάποιος άλλος το όχημα που δεν έχει καταχωρηθεί στο συμβόλαιο ενοικίασης και χωρίς την ενημέρωση της εταιρίας.

Πρόστιμα και Παραβάσεις

Διοικητικές Κυρώσεις οι οποίες απορρέουν από τροχαίες παραβάσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου μίσθωσης του αυτοκινήτου επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον ενοικιαστή και πρέπει να ενημερωθεί η εταιρία. Αν το πρόστιμο ανακαλυφθεί εκ των υστέρων και μετά το τέλος της μίσθωσης, η παράβαση θα χρεωθεί στον ενοικιαστή.

Απώλεια Κλειδιών

Σε περίπτωση απώλειας των κλειδιών του αυτοκινήτου, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα για να σας δώσουμε εφεδρικό. Το κόστος της αντικατάστασης του κλειδιού βαρύνει αποκλειστικά τον ενοικιαστή και δεν καλύπτεται από οποιαδήποτε ασφάλεια. Υπηρεσίες

2ος Οδηγός

Έχετε τη Δυνατότητα να καταχωρήσετε στο συμβόλαιο ενοικίασης και 2ο οδηγό εντελώς δωρεάν. Για περισσότερους επιπλέον οδηγούς υπάρχει επιβάρυνση €1 / ημέρα.

Παιδικά Καθίσματα

Διατίθενται 3 είδη παιδικών καθισμάτων :

·         Βρεφικό κάθισμα – Κατάλληλο για μωρά μέχρι 1 έτους με πρόσθετη χρέωση €2 / ημέρα και  μέγιστη χρέωση τα 25,00 €

·         Παιδικό Κάθισμα – Κατάλληλο για παιδιά από 1-4 ετών με πρόσθετη χρέωση €2 / ημέρα και μέγιστη χρέωση τα 25,00 €. Το πρώτο κάθισμα διατίθεται δωρεάν!

·         Ανυψωτικό Παιδικό Κάθισμα – Κατάλληλο για παιδιά από 4 ετών και πάνω με πρόσθετη χρέωση €1 / ημέρα και μέγιστη χρέωση τα 15,00 €. Το πρώτο κάθισμα διατίθεται δωρεάν!

Επιστροφή
WhatsApp
Europe Rent a Car
Viber
Email
Scroll to Top